Auto delen

Auto delen met Stapp.in

Stapp.in is de autodeelformule voor particulieren én bedrijven.
Flink besparen én meer stabiliteit in de kosten, geen gedoe maar juist gemak, en de CO2-uitstoot beperken tot een minimum: het kan met Stapp.in!

De zakelijke rijder vindt alle informatie op de zakelijke website.


Tijdelijke actie: bij nieuwe aanmelding gratis € 35 rijtegoed!

Actie 'Gratis autorijden'


Autodeelconcept Stapp.in

De voordelen van Stapp.in

Geen onderhoud

Geen verzekering

Geen brandstof

Geen onvoorziene kosten

Wel flexibiliteit

Wel mobiliteit op maat

Wel besparing op autokosten

Wel verbetering van milieu


Bereken je autokosten!

Wanneer je hier je kenteken invoert, verzamelen wij alle relevante data om te bekijken
hoeveel je auto per maand kost.
Waarom een auto bezitten als je een auto kunt delen?

Stel je eens voor, je hebt een mooie grote auto maar je gebruikt hem eigenlijk maar een aantal keer per week. Toch betaal je hetzelfde bedrag aan wegenbelasting en verzekering als wanneer je er 24 uur per dag in zal rijden. Best raar toch? Het zal toch super zijn als je betaald naar het aantal kilometers wat je rijdt. Of naar de tijd dat je daadwerkelijk gebruik maakt van de wegen? Dat vond Stapp.in dus ook. Daarom kun je nu heel voordelig een auto delen met je buren. Zo betaal je alleen de daadwerkelijk gereden kilometers en uren! Waarom zou je nog een auto kopen en duur onderhouden als je voordelig een auto kunt delen?!

Een auto delen, hoe werkt dat dan?

Het is heel simpel! Bij jou in de wijk staat een speciale Stapp.in parkeerplaats waar de auto staat die je samen met je buren deelt. De auto die je deelt is verkrijgbaar in verschillende klassen. Denk hierbij aan een kleine auto, mpv, busje of een luxe wagen. Je kunt de auto openen door middel van een dummy sleutel die in de auto ligt. Natuurlijk wel zo gemakkelijk als je een auto deelt.

Autodelen, rekening delen?

Precies! Je gaat een auto delen en dus ook de rekening! Met Stapp.in betaal je vooraf met credits. Eigenlijk een soort van prepaid-autorijden. Per credit kun je de auto voor 1 uur reserveren, daarbij ontvang je per gereserveerd uur 15 vrije kilometers. Voor extra kilometers betaal je een meerprijs van 0,04 credit per gereden kilometer. Reserveer je de auto voor 2 uur? Dan ontvang je dus 30 vrije kilometers. Om een reservering te kunnen maken heb je minimaal 5 credits tegoed nodig op je account. De credits kun je heel gemakkelijk aanschaffen in de Stapp.in app, deze kun je gewoon met iDeal afrekenen. Heb je dit gedaan, kun je een auto delen in jouw buurt!

Meer weten over het autodelen?

Mocht je verder nog vragen hebben betreft het autodelen, dan horen wij dit graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 088 575 0 575 of per mail via info@stappin.nl. Je kunt natuurlijk ook met ons chatten door op het icoon linksonder op de homepage te klikken. Autodelen is gemakkelijk met Stapp.in!